Соковите філе курча зі шпинатом і чері

Якщо Епікур? Тоді це буде смачно на всі 100%. Ділимося легким рецептом з філе курчати, який водночас дуже смачний.

Інгредієнти:

  • філе курчати Епікур;
  • шпинат – упаковка;
  • помідори чері – 200 г;
  • вершки – 200 мл
  • сіль, перець.

Кулінаримо:

Філе курчати розрізаємо повздовж і смажимо на сухій сковорідці до готовності.

Дістаємо та перекладаємо на дошку. Нарізаємо м’ясо на невеликі шматки. Після цього повертаємо м’ясо на сковорідку й додаємо вершки, шпинат та чері, які перед цим розрізали на половину. Солимо та перчимо.

Все разом тушкуємо близько 5-7 хвилин. Знімаємо з вогню і можна куштувати, або ж подавати як доповнення до основної страви! Смачного!