КБЖВ 157 кКал на 100 г – білки – 9,8 г – жири – 7 г – вуглеводи – 12,8 г.
Інгредієнти:
Замішуємо тісто: для цього в борошно подрібнюємо масло, перетираємо, додаємо яйце й вимішуємо. Далі додаємо поступово воду. Готове тісто ставимо на годину в холодильник на годину.
Пасеруємо цибулю. Броколі на хвилину в кип’яток відправили.
Розкатуємо тісто й поміщаємо у форму формуючи бортики, після чого проколюємо виделкою і відправляємо запікатися на 10 хв при 180 градусів
Для заливки змішуємо 2 яйця, сметану, спеції і тертий сир.
В напівпропечену форму викладаємо шаром цибулю, шматки філе, броколі, половинки чері і заливаємо сумішшю яєць та сметани.
Випікаємо все разом при 160 градусах приблизно 30-40 хв, щоб скріпилася заливка.