Кіш з м’ясом курчати та овочами

Слідкуєш за харчуванням? Тоді цей рецепт – саме для тебе!

КБЖВ 157 кКал на 100 г – білки – 9,8 г – жири – 7 г – вуглеводи – 12,8 г.

Інгредієнти:

  • тісто:
    • масло вершкове – 30 г
    • борошно цільнозернове – 200 г
    • яйце – 1шт
    • вода – 50 г
    • сіль – дрібка
  • начинка:
    • броколі 200 г
    • помідори черрі 200 г
    • філе курчати – 200 г
    • цибуля ріпчаста 1 шт
  • заливка:
    • яйце – 2 шт
    • сметана 10% – 200 мл
    • сир – 30 гр
    • сіль, перець, трави на смак

Замішуємо тісто: для цього в борошно подрібнюємо масло, перетираємо, додаємо яйце й вимішуємо. Далі додаємо поступово воду. Готове тісто ставимо на годину в холодильник на годину.

Пасеруємо цибулю. Броколі на хвилину в кип’яток відправили.

Розкатуємо тісто й поміщаємо у форму формуючи бортики, після чого проколюємо виделкою і відправляємо запікатися на 10 хв при 180 градусів

Для заливки змішуємо 2 яйця, сметану, спеції і тертий сир.

В напівпропечену форму викладаємо шаром цибулю, шматки філе, броколі, половинки чері і заливаємо сумішшю яєць та сметани.

Випікаємо все разом при 160 градусах приблизно 30-40 хв, щоб скріпилася заливка.