Паста з кабачком та м’ясом курчати
Шукаєш ідеальний літній і ситний рецепт страви на вечерю? Тоді цей саме для тебе!

КБЖВ на 100г.: 100 ккал (вказано без врахування спагеті)

  • Білків – 5.4 г
  • Жирів – 3 г
  • Вуглеводів – 12.4 г

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1-2 шт, менші
  • Вирізка філе Епікур – пакування
  • Сметана (жирність 15%) – 100 г
  • Помідори чері, або 1-2 більший
  • Сир – 40-50 г
  • Сіль – до смаку
  • Перець – до смаку
  • Паприка – до смаку
  • Часник – до смаку
  • Олія – 1 ч. л.

Приготування:

Відкриваємо пакування вирізки філе ТМ “Епікур” розрізаємо навпіл. Викладаємо на розігріту сковорідку.

Нарізаємо смужками кабачки. Перекладаємо в сковорідку до м’яса. Сюди ж нарізані помідори і виливаємо вершки.

Перемішайте і тушкуйте 5 хвилин, накривши кришкою. Посоліть, поперчіть до свого смаку.

Додайте дрібно порізаний часник. За 5 хв до готовності додайте натертий сир, щоб встиг розплавитися. Окремо приготуйте спагеті. Подавайте разом. Смачного!