Каччіаторе: курка по-італійськи
Іноді у нас просинається внутрішній "Майстер шеф" і ми хочемо порадувати рідних та друзів чимось вишуканим і смачним. Саме для таких випадків цей рецепт - Каччіаторе, або простіше м'ясо курчати по-італійськи!

Інгредієнти:

  • 450 г філе курчати;
  • 200 г порізаної цибулі;
  • 4 зубчики часнику;
  • 500 г консервованих томатів;
  • 1 ч. ложка орегано;
  • 1 ч. ложка базиліка;
  • 2 чашки свіжого томатного пюре.

Кулінаримо:

👉 Нарізаємо філе “Епікур, Володимир-Волинська птахофабрика” кубиками та викладаємо на деко. Тоді полити невеликою кількістю оливкової олії, після цього поставити деко в духовку.

👉 Запікаємо філе приблизно пів години, потім додаємо цибулю і часник. Готуємо ще 15 хвилин. Далі додаємо шматочки томатів, орегано і базилік.

👉 Поливаємо філе томатною пастою і повертаємо деко в духовку. Готуємо ще 30 хвилин.

Подавати Каччіаторе варто з гарніром з овочів або картоплею. За бажанням можна додати гриби або оливки 💚