Інгредієнти:
Готуємо:
На сковорідці розтопити трохи вершкового масла та підрум’янити розрізану булочку для бургера.
Куряче філе (1 шт.) розріжте вздовж слайсами товщиною приблизно 1 см. Посоліть і поперчіть з обох сторін кожен шматочок. Посмажте курку по 2 хвилини з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.
Підготуємо овочі: добре промиваємо листя салату та нарізаємо солоний огірок.
Готуємо соус – змішуємо в рівних пропорціях гірчицю та кетчуп.
На зріз нижньої булочки покладіть соус. Все акуратно розподіліть ложкою по всій поверхні булочки.
Розкладіть першим шаром нарізані огірочки, далі листя салату, потім викладаємо м’ясо курчати та зверху два слайси сиру. Важливо викладати сир на гаряче м’яса, що дасть можливість розплавити його.
Верхню частину булочки також змащуємо нашим соусом і закриваємо бургер.
Рекомендуємо готувати на велику компанію друзів, адже разом смачніше в рази.