Ідеальний Чікен Бургер вдома
Чікен Бургер - ідеальний варіант перекусу з собою, або коли до тебе завітала компанія друзів і потрібно чимось швиденько пригостити. Беззаперечною перевагою є те, що під час приготування можна зробити різні варіанти, які смакуватимуть всім.

Інгредієнти:

  • ✅ Філе курчати “Епікур, Володимир-Волинська птахофабрика”;
  • ✅ Булочка (для бургера);
  • ✅ 2 ст. л. гірчиця (солодка);
  • ✅ 2 ст. л. кетчуп (або солодкий томатний соус);
  • ✅ 1 шт. солоний огірок;
  • ✅ 20 г вершкове масло;
  • ✅ 1 ст. л. рослинна олія;
  • ✅ Сир слайсами (для бургерів);
  • ✅ Листя салату;
  • ✅ На смак сіль та перець.

Готуємо:

👉 На сковорідці розтопити трохи вершкового масла та підрум’янити розрізану булочку для бургера.

👉 Куряче філе (1 шт.) розріжте вздовж слайсами товщиною приблизно 1 см. Посоліть і поперчіть з обох сторін кожен шматочок. Посмажте курку по 2 хвилини з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.

👉 Підготуємо овочі: добре промиваємо листя салату та нарізаємо солоний огірок.

👉 Готуємо соус – змішуємо в рівних пропорціях гірчицю та кетчуп.

👉 На зріз нижньої булочки покладіть соус. Все акуратно розподіліть ложкою по всій поверхні булочки.

👉 Розкладіть першим шаром нарізані огірочки, далі листя салату, потім викладаємо м’ясо курчати та зверху два слайси сиру. Важливо викладати сир на гаряче м’яса, що дасть можливість розплавити його.

👉 Верхню частину булочки також змащуємо нашим соусом і закриваємо бургер.

Рекомендуємо готувати на велику компанію друзів, адже разом смачніше в рази.