Філе курчати з грибами у вершках
Мабуть, зараз кожен з нас хоче сходити на "тихе полювання" в ліс та позбирати грибів. Тож пропонуємо варіант приготування м'яса курчати із грибочками. Ідеально підійде як для сімейного обіду, так і вечері!

Інгредієнти:

✅ 0,5 кг курячого філе;
✅ зубок часнику;
✅ спеції за смаком;
✅ вершки – 200 мл;
✅ 200 грамів грибів (печериці);
✅ одна невелика цибулина.

Готуємо:


👉 Нарізаємо цибулю на шматочки, відправляємо їх на сковороду і доводимо до красивого рум’яного кольору. Після цього додаємо до нього порізане на шматочки філе курчати, кладемо спеції та тримаємо на вогні ще приблизно сім хвилин.
👉 Гриби ріжемо на пластинки якщо великі, або четвертинки менші й відправляємо до решти інгредієнтів. Готуємо всі разом ще пару хвилин і вливаємо вершки.
👉 Через п’ять хвилин вимикаємо вогонь, кладемо приправи, роздавлений часник. Залишаємо страву на деякий час та подаємо теплою.

Смачного 💚