Салат з філе курчати, журавлини та яблука
Коли ще хочеться трішки літнього настрою - пропонуємо смачний і свіжий салат із курчам Епікур 💚

Для приготування необхідно:

  • ✅ 300 г курячого філе ТМ “Епікур, Володимир-Волинська птахофабрика”;
  • ✅ 200 г яблук (червоні);
  • ✅ 80 г шпинату;
  • ✅ 3 ч. л сушеної журавлини;
  • ✅ оливкова олія на ваш смак;
  • ✅ лимонний сік на ваш смак;
  • ✅ 3 ст. л волоських горіхів.

Приготування:

👉 Філе курчати скропіть лимонним соком та обсмажте на сухій антипригарній сковорідці до рум’яної скоринки. Для цього знадобиться приблизно 20 хвилин.

👉 Обсмажене м’ясо загорніть у шар фольги й дайте йому постояти 5 хвилин, щоб соки в м’ясі рівномірно розійшлися.

👉 Викладіть до салатниці листя шпинату. Полийте його оливковою олією й перемішайте.

👉 Яблука наріжте тонкими скибочками.

👉 Зніміть фольгу з курячого філе. Наріжте м’ясо тоненькими скибочками й викладіть до центру салатниці.

👉 Додайте нарізані яблука.

👉 Посипте салат журавлиною та подрібненими волоськими горіхами.

👉 Скропіть салат лимонним соком і подавайте до столу.

Смачного!