Для приготування необхідно:
Приготування:
Філе курчати скропіть лимонним соком та обсмажте на сухій антипригарній сковорідці до рум’яної скоринки. Для цього знадобиться приблизно 20 хвилин.
Обсмажене м’ясо загорніть у шар фольги й дайте йому постояти 5 хвилин, щоб соки в м’ясі рівномірно розійшлися.
Викладіть до салатниці листя шпинату. Полийте його оливковою олією й перемішайте.
Яблука наріжте тонкими скибочками.
Зніміть фольгу з курячого філе. Наріжте м’ясо тоненькими скибочками й викладіть до центру салатниці.
Додайте нарізані яблука.
Посипте салат журавлиною та подрібненими волоськими горіхами.
Скропіть салат лимонним соком і подавайте до столу.
Смачного!