Рецепти

Курячі ніжки від "Епікур"

Нам потрібно:
куряча гомілка "Епікур" – 12 шт.
сіль, перець – за смаком
олія – для змащення дека
мед – 1 ст. л.
соєвий соус, сушений базилік, паприка – всіх по 1 ч. л.
гострий томатний соус – 2 ст. л.

Кулінаримо:
1. Гомілки Freshкур укласти в миску, посолити, поперчити за смаком і перемішати рукою.
2. Потім викласти ніжки "Епікур" у форму для запікання, попередньо змащену олією.
3. Для приготування заправки в чаші змішати соєвий соус, сушений базилік, паприку, гострий томатний соус і мед. Все добре перемішати. Соус готовий. Змастіть приготовленою заправкою за допомогою пензлика поверхню кожної ніжки "Епікур", щоб вона була ароматною і красивою.
4. Залишками соусу полити зверху гомілки.
5. Поставити форму для запікання в духовку, розігріту до 200 градусів, на 50 хвилин.

Смачного💚