Рецепти

Курячі стегенця по-сичуаньськи

Нам потрібно на 4 порції:
800 г курячих стегенець "Епікур"
1 шт. перцю чилі
2 зубчики часнику
50 г кореня імбиру
цедра одного апельсина
1 ст. л. цукру
1 ч. л. кунжутної олії
3 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. рисового оцту
2 ст. л. білого вина
100 мл води

Кулінаримо:
1. Маринад: змішуємо воду, соєвий соус, рисовий оцет і вино. Ставимо м'ясо у маринаді в холодильник на 2 години.
2. На добре розігріту сковорідку викладаємо нарізаний соломкою корінь імбиру, подрібнений свіжий чилі та часник. Сюди ж додаємо цедру одного апельсина та обсмажуємо овочі до м'якості.
3. Додаємо у сковорідку наші епічні стегенця та виливаємо маринад. Висипаємо цукор і тушкуємо до готовності м'яса на помірному вогні. Соус повинен загустіти.
4. Готову курочку збризкуємо соєвим соусом і заправляємо кунжутним маслом.

Сервіруємо як в ресторані. Бон апетит!