Рецепти

Курочка з чорносливом

Нам потрібно:
500 г курячого філе від Freshкур
300 г печериць
200 г чорносливу без кісточок
2 цибулини
4 ст. л. олії
пучок петрушки або кропу
сіль і перець до смаку

Кулінаримо:
1. Куряче філе "Епікур" порізати скибочками. Печериці почистити і порізати тонкими пластинами, цибулю нарізати півкільцями.
2. На розігрітій сковорідці обсмажити шматки курячого філе до золотистої скоринки, потім додати цибулю і печериці. Смажити до повного випаровування рідини.
3. Потім додати чорнослив, сіль, перець, все перемішати і смажити близько 10 хвилин.
4. Страву прикрасити дрібно посіченою зеленню петрушки або кропу.

Сервіруємо як в ресторані. Бон апетит!